King sa podrobí ďalšej operácii kolena, chce pokračovať v kariére

10.05.2012 Celý región

Londýn 10. mája (TASR) - Futbalista Ledley King z Tottenhamu Hotspur sa rozhodol podrobiť po sezóne ďalšej operácii kolena, len aby mohol pokračovať v kariére. V uplynulých rokoch 31-ročného kapitána a stredného obrancu Tottenhamu trápili vážne problémy s kolenom a hoci bol len zriedkavo schopný zvládnuť plnú tréningovú záťaž, dokázal odohrať až 23 zápasov.

Jeho ťažkosti sa ale zhoršili po tréningovej zrážke s brankárom mládežníckeho tímu a tréner Spurs Harry Redknapp potvrdil vo štvrtok, že stopéra odvtedy sužujú bolesti. "Len aby pomohol klubu a tímu, snažil sa pokračovať v hre, no stále ho to bolelo a obmedzovalo to aj jeho pohyb. Dúfajme, že cez leto sa tento problém odstráni a opäť bude v poriadku. Som si istý, že aj šéf klubu Daniel Levy rešpektuje všetko, čo pre klub odviedol a veľmi radi by sme si ho udržali," povedal kouč pre denník The Times.

Kinga viacerí odborníci na ostrovoch považujú za najlepšieho stredného obrancu svojej generácie popri Johnovi Terrym a Riovi Ferdinandovi. Pre časté zranenia však za reprezentáciu odohral iba 21 duelov.

Informovala agentúra Reuters.
 

Vyberte región